Innovasjonsuken OPP 2024

Bilder i artikkelen er tatt av Petter Tran for First Tuesday og Gunnbjørg Gunnarsdottír.

Neste uke er det Innovasjonsuken OPP, og i år er det mye bra på tapetet – med spesielt mye som skal foregå her i Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen!🚀💡

Vi i GC Rieber Eiendom AS er stolte av å være partner i Innovasjonsuken OPP, en festival som støtter vår strategi for områdeutvikling og fremmer synergier og samarbeid på tvers av bransjer, akademiske institusjoner og lokale aktører. Dette partnerskapet gir oss blant anne muligheten til å spille en aktiv rolle i å bygge et dynamisk og sammenkoblet innovasjonsmiljø på Vestlandet.

Den 16.-22. september kan du bli for å både lære, bidra og feire den årlige festivalen av entreprenørskap og innovasjon her i vest!

Under er en liten liste over hva som skal skje her i Innovasjonsdistriktet!

💡 Åpningsarrangementet til Innovasjonsuken OPP 2024: La oss snu OPPned på havnæringene! 

💡 Innovasjonsfestival for studenter – Vi trenger unge entreprenører og en sterkere kobling mellom akademia og næringsliv.

💡 Go BIG or stay home (todelt) – med fokus på vekstselskaper som skal ut i verden + her kommer alle de dyktige lederne fra Innovasjon Norge sine utekontorer rundt omkring i verden.

💡 Demo Day Vestlandet 2024: Møteplass for investorer og investeringsklare selskaper.

💡 Flerkulturell entreprenørskapsfestival med MIKS Ressurssenter. 

💡 Innovasjonscamp – Ungt Entreprenørskap Vestland og VilVite Bergen Vitensenter, inviterer ungdomsskoleelever, til Innovasjonscamp. 

💡 DNB NXT Bergen. Sentrale temaer: Skalering, internasjonalisering, kapital og tidligfaseinvesteringer. 

💡 Startuplab Bergen feirer 5-årsdag.

💡 “Crash Course” i kapitalinnhenting med Camilla Andersson.

Se fullstendig program her.

Innovasjonsuken OPP, Vestland fylkeskommune, VIS – Vestlandets Innovasjonsselskap, Alrek helseklynge, Kunnskapsparken Vestland AS, Universitetet i Bergen (UiB), Bergen Næringsråd, Innovasjon Norge, NCE Finance Innovation, GCE Ocean Technology, Bergen kommune

Nysgjerrig på hva som skjer i Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen?

Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen er et pulserende og inkluderende nabolag hvor det alltid er noe kjekt på gang – alt fra festivaler og teaterforestillinger til sjøbading, badstuhygge, kafébesøk, pop-ups, bruktmarkeder og mye mer.

Velkommen til nabolaget som fremmer kreativitet, samarbeid, innovasjon og hverdagshygge.

keyboard_arrow_up